Finemang

Har precis varit och hämta kissarna. Trodde dom skulle vara helt veck, men icke. Dom galloperar runt som tokar, dock lite vinglare än vanligt. Tur att dom mår bra iaf. Dyrt var det tyvärr. Typ dubbelt så dyrt som jag hade hoppats..buhuuu
Aja. Ska hänga här en sväng till sen blir det tillbaka till jobbet. Blir för rastlös att sitta hemma hela kvällen. Tillbaka till punkten alltså, wihoo!
He på er



stackars...

Imorn ska mina katter kastreras, och då är det fastande mage som gäller. Fatta hur kul jag har det nu med två katter som alltid är vana att få mat när jag kommer hem från jobbet. Hoppas dom lugnar sig lite snart..
Upp i ottan ska jag imorn också. Usch usch



mer varsel...

Idag blev 25 personer till varslade på jobbet, heltokigt. 50 personer kommer alltså sammanlagt försvinna. Måste säga att det är skönt att jag vetat ett tag när jag ska sluta...Får se hur munter julfesten blir nu då..
Annars då...tröttvecka. Känns lite som varannan vecka blir en "umgås"-vecka och varannan "sitta-hemma-och-glo-med-katterna-innan-jobbet"-vecka. Kör slut på mig själv för att sen göra absolut ingenting.
Men på torsdag kommer bror min hit och resten av helgen bjuder nog också på en hel del roligheter. Synd att helgen är så kort bara, hinner inte träffa hälften av alla som jag vill.
Vilken fruktansvärt odjup blogg jag har kan jag känna ibland, men så är det tydligen...



en bra dag

Idag har varit en himla bra dag faktiskt, med tanke på att jag knappt sovit nåt...Men det får det vara värt!!
Hade invetering på jobbet. Dagen hade gjort det mesta så jag fick bara räkna lite plattor. Jag räknade och min kompanjon slet...det är arbetsfördelning när den är som bäst.
Sen fick vi lalla runt lite medans allt skulle kontrolleras. Och räknas igen, fast inte så mycket. På lunchen hade vi thai-mys. Våra thailändare hade lagat en asgod buffé och vi hade långbord, ljus och musik. Så mysigt så, och gott! Som tack för inventering skulle fick vi också smörgåstårta, var dock alldeles för mätt för att ens smaka. Tråkigt eftersom det för första gången fanns veg. Jaja...
Sen tickade klockan iväg och det fanns ingen tid att montera. Så det blev en målarkväll. Rätt skönt som omväxling.
Och jag som verkligen inte hade lust att gå till jobbet idag.
Icke att förglömma hade jag en trevlig lunch med Helena idag också, det var inte igår så det var skönt att catcha upp lite.
Nu ska jag se på GG.



gaah

Blir helt jävla galen på mig och mitt humör. Fast idag var det mestadels huvudvärken. Men ändå så...Jobbet ska va min frizon.
Nu ska jag sova, imorn ska jag vara pigg och glad och käka lunch hos Cattis.

Tänkte försöka lägga upp bilder nu, men icke sa blogg.se
he på er



skomt

Det var en konstig kväll igår minsann. Middagen var lugn och fin, förutom Cattis som valde att vara galningen och skrämma vår servitör. Fast det var ju kul.
Utgången därefter som jag och Sarah gav oss på var riktigt skum. På det stora hela hade vi nog kul ändå, fast på ett märkligt sätt. Dagen i dag har varit en riktig bakisdag. Jag har varit gnällig och jävlig, stackars Sarah som fått stå ut med mig hela dan. Fast det gick nog ingen nöd på henne hoppas jag.
Nu väntar jag på en trevlig man som ska komma och underhålla mig. Blir trevligt det.



Dolce Banana



Här är mitt nya djur, Dolce Banana som jag har fått adoptera från Kahlua. Det funkar rätt bra mellan honom och Sven. Inte som med Grålle, men man får väl ge det lite tid. Än har dom inte slagit ihjäl varandra iaf.
Nu är den stora frågan varför jag ligger kvar i sängen när jag måste cykla till jobbet inom en timme. Rappa på nu Lena!



Ensam-Sven

Jag kan inte sova..känner mig konstig i huvudet. Plus att jag alltid är en zombie på jobbet och blir tokpigg när jag kommer hem. Ne, tokpigg är att ta i. Men inte lika zombie-like.
Sven är lite ledsen, Grållen flyttade hem till sin mamma idag. Sarah alltså. Fast jag vet inte om han är så himla ledsen egentligen. Han är väldigt efterhängsen, men han går inte runt och skriker som jag hade trott han skulle göra. Fast i min och Sarahs fantasi skulle han sitta hela kvällen och spela gitarr och sjunga sorgliga låtar, tråkigt att jag inte äger nåt intsrument. Imorn flyttar iaf Dolce Banana hit, hoppas hoppas hoppas att det funkar bra. Vill inte ha ensamkatt, får så dåligt samvete när jag är borta då.
Jahaa..now what? Californication var igår och GG kommer först imorn. Hmmm....



katt-ilska

Idag går mina katter mig rejält på nerverna. Hur dom kan smutsa ner så mycket som dom gör förstår jag inte...Eftersom jag dessutom har lite halvstopp i badkaret passar dom på att gå på lådan, hoppa ner i duschen och tvätta tassarna vilket gör att det blir mer grus i badkaret = mer stop. Sen spatserar dom runt överallt med sina våta, sandiga tassar. Och jag menar verkligen överallt, hittar tassavtryck på varje yta i mitt hem. Och nu då, när jag försöker städa, då ska dom vara i nån form utav symbios med moppen och återigen sprida ut smutsen. Så nu har jag stängt in mig med dom i sovrummet så att golvet ska få torka. Men nej, då passar det helt plötsligt inte att umgås med mig utan dom sitter här inne och skriker. Mysigt. Annars följer dom varje steg jag tar, badar jag så sitter dom på badkarskanten, diskar jag så sitter iaf Grållen i andra diskhon, håller jag på med datorn ligger alltid nån av dom halvt över tangentbordet. Men finns det våta golv så duger jag helt plötsligt inte...


Fast dom är ju himla söta...






call on me

Idag tog jag tag i mig själv och lämnade in min mobil på lagning. Dum IGEN missade jag att lägga över alla nummer till sim-kortet. Så nu har jag i princip inga nummer. Hoppas att jag får tillbaka samma telefon annars blir det ett jäkla jobb att få ihop alla nummer igen.
Men så ni vet, vill ni mig nåt för ni höra av er....jag är rätt hjälplös på min sida av luren
natti



val..

försöker kolla på Filip och Fredriks valvaka men nu håller verkligen jag verkligen på att somna. Grållen ligger redan och sussar på min arm. Får sova nu och gå upp tidigt imorn och se hur amerikanerna vill ha det...
Nu vaknade han, det var den lugna stunden det....



arg...

Hur arg man än är, får man säga "du är en jävla idiot, kan inte du bara gå och dö?". Kan nog var på topplistan över elakheter jag har sagt utan att vara ironisk. Men så arg som jag var kunde det ha blivit mycket värre.
Nu försöker jag lura ut om jag ska fortsätta vara arg eller inte...
Lite Californication-tittande kanske hjälper mig på traven.




wihoo

Idag slog jag till och köpte en USA-biljett! 18 december drar jag till NC för att umgås med min underbara familj i 2 veckor. Priserna har gått upp och ner hejvilt senaste veckorna, men nu när jag hittade en biljett under 7000kr slog jag till. Får hålla mig borta från att kolla nu om dom skulle gå ner ännu mer.
Kanske lite dumt att lägga alla slantar på en resa nu såhär i arbetslöshetens tider, men jag hoppas allt löser sig ändå.

     


Lördagen var smurfig!



bra start

Helgen har haft en bra start...
Efter en afterwork med Kahlua hos mig som slutade 7 igår morse, sov jag bort nästan hela dan. Med våra arbetstider får afterworken bli lite som den blir..
Kvällen igår bjöd på bowling (där jag givetvis vann, moahahaha) och mysig middag på Yogi. Efter en skön slappdag i en annan hood väntar jag nu på Sarah och Björn. Ska måla mig blå och leka smurf ikväll. Blir halloweenfest med vretafolket, blir nog bra...om jag inte vore så himla seg bara. Men men...
Hoppas resten av helgen blir lika bra..känns inte som det när det står däckbyte på schemat imorn...
Aja..time to go blue