sven också...

Tyckte inte det var mer än rättvist att katterna också skulle ha en ny leksak när vi fick en. Sven var dock av en annan åsikt och ansåg att denna fina blompark var till endast för honom. Bingbong får sannerligen veta att han lever om han försöker komma för nära. Härligt att mina grabbar är så bra på att dela med sig!
Den lilla blomstergossen!
Ny bil!

Här är vår nya pärlaLite skillnad mot vårat gamla åk. Men nu ska väl iallafall att möjligt och omöjligt tänkas få plats på våra tripper. Är dessutom himla trevlig att köra! Vi är så nöjda så! Igår städade vi den invändigt, nu är det bara dammsugning och biltvätt kvar så är den i tiptopskick!
Nu slipper jag dessutom promenera till jobbet min nattvecka.

Sitter och käkar lite frulle, ska ner en vända på stan sen och ikväll kommer Suzanne på middag. I natt blir det jobb igen, hoppas denna blir bättre. I natt var det för jävligt vad trött och sliten jag var, kunde knappt stå rakt i slutet men de brukar va så första natten.

He på er!Ajaj

Är så himla mör i min stackars kropp. Har tidigare haft ont i benen och då tipsade Fia om att det kunde vara kalciumbrist. Mycket riktigt avtog mina krämpor när jag började käka kalciumtillskott. Men nu de senaste dagarna har jag lika ont igen, har jag då ännu mer kalciumbrist eller är det nån annan åkomma som spökar?
Det gör inte saken bättre att min bil fortfarande är paj, och jag får vandra till jobbet. Kanoners med vardagsmotion men det är alldeles för halt för att jag ska kunna gå som en normal människa. Hem får jag skjuts tack och lov och imorn är sista arbetsdagen denna vecka. Hoppas hoppas hoppas vi får tag på en bil till helgen för nästa vecka är det nattvecka.
jaa, annars mår jag bra iallafall!HelgenÅhh vad jag uppskattar mina lediga helger nu! Äntligen få va som en "normal" människa och jobba i veckorna och umgås med folk på helgerna. Hur normalt det sen är att jobba 3-skift är ju en annan sak.
Har haft det kanon med några av mina absoluta farvoritmänniskor som gör mig så himla glad, tack för att ni finns!
Nu är det 3 dagars arbete kvar innan det är dags för ledighet igen. Är lite bio-sugen, kanske blir den där grott-filmen, karln i familjen verkar himla taggad på den iallafall och mig kvittar det så länge det inte finns några zombies eller gladiatorer inblandade.....
Den mittersta bilden är så himla rolig. Fia ligger i soffan i godan ro och då passar Sira på att lägga sig på henne med baken rätt i ansiktet på stackars nyvakna Fia. Den hunden vet hur man väcker folk!
Jäkla bil

Kanske skulle slagit till på den där bilen i lördags ändå... När jag skulle hem från Sarah igår var min ford inte så sugen på att åka hem och valde således att inte starta. Efter att försökt startkabla fick jag ta Sarahs bil hem. Idag gjordes nya försök med min far som experthjälp. Efter många ihärdiga försök slogs det fast att vi (läs: pappa) inte skulle komma längre utan fler verktyg. Fick återigen ta Sarahs bil och imorn får pappa åka ut själv med alla tänkbara verktyg och reservdelar. Så får vi bara hoppas på det bästa. Så himla surt nu, framförallt när vi ska köpa en ny bil i dagarna.
Det får bli att traska eller cykla till jobbet idag....Hola!

Sitter hemma hos Sarah och väntar på att fröken behagar komma hem. Ska ha en hel(halv)dag med henne och Fia, och Milton såklart.
Har haft en bra dag so far, solen skiner även om det är lite väl kallt. Var och prövade en bil imorse, den var fin men inte rktigt den modell vi helst av allt vill ha. Får se om dom vi har spanat in finns kvar nästa helg så kanske det blir en trip till sthlm eller karlstad för lite bilspaning. Oavsett vad vi köper egentligen så blir det skönt att slippa min bil, men helst vill vi ju ha det bästa vi kan få såklart!!
Nu tror jag dom kommer här...hurra!
skitväder

Tanken var att vi skulle åka till Eskilstuna. Är lite tveksam nu när jag precis har vaknat och ser all snö utanför. Läser på corren att bilar har kört av vägen och att e4:an är avstängd. Känns faktiskt lite sisådär att ge sig ut i trafiken idag...
Ska vänta på att min karl kommer hem så får vi diskutera det hela.
Annars känner jag mig lagom mör efter att ha jobbat 5 nätter (en natts övertid), men så länge jag mår bra så är det väl bara att köra på!Tiden som springer iväg

Ibland undrar jag hur snabbt tiden kan gå egentligen.
Snart har jag jobbat heltid i en månad och ganska bra kommit in i lunket. I slutet av varje vecka har jag förhoppningen att NÄSTA vecka, då jäklar kommer jag ha tid med allt som jag inte hade tid med denna. Då är ju jag ledig eftermiddag/förmiddag/kväll. Men nä..tiden räcker aldrig till ändå. Mycket på grund av skolan nu kanske, har en massa småpill kvar med uppsatsen så förhoppningsvis borde allt bli bättre så fort det är klart. Men så tror jag ju alltid, men de verkar ju va så att så fort en sak är klar blir det fullt upp med en annan. På helgerna är jag ofta så trött att allt tid går åt till att ladda upp för nästa arbetsvecka. Är det såhär det är att va vuxen? När jag jobbade för nåt år sen minns jag hur mycket jag hann med både innan jobbet och på helgerna. Åldern börjar ta ut sin rätt alltså...

Idag hade jag hoppats på att hinna tilll gymmet, är dags att damma av träningsskorna nu. Men det tror jag inte att jag hinner med. Måste handla mat, äta och duscha innan jag ska till jobbet om ca 3 timmar.
På fredag kanske? Då måste de blir ett gymbesök. Då finns det inga ursäkter.
Jaa...det var dagen positiva ord från mig alltså. Hej då så länge...