på god väg!

Nu är jag klar med den första kursen på min väg mot nån form utav examen. Opponerade b-uppsatsen igår med bra feedback, bara nåra småändringar som ska fixas. Så nu är 60hp beteendevetenskaplig grundkurs klart. Fick även mail om att jag klarade ekonomitentan som jag slet med förra veckan. Det gjorde förvisso alla, desto skönare att jag också gjorde det!
Nu är jag ledig en heeeeel vecka innan pyskologin drar igång. Verkar även ha nån form utav "jullov" från min andra kurs.
Gött gött!

Trots min ledighet valde jag att gå upp kl 6 imorse för jag tänkte att det kunde vara "mysigt" att dricka en kopp kaffe med Mattias innan han åkte till jobbet. Sen dess har jag legat i nån slags halvkoma i soffan och glott på tv. Börjar bli lite uttråkad nu...
Ska iväg och träffa Kahlua om en stund, var ett tag sen!
blixtar och dunder

ÄNTLIGEN är b-uppsatsen färdigskriven och inlämnad! Är riktigt nöjd med det vi har gjort, hoppas att vår lärare också är det. Nu är det bara opponering kvar på måndag så är den här kursen klar. Sen en vecka "ledigt" inna psykologi 2 börjar. Spännande!

Min karl är lite snurrig föresten, han skulle värma på lite glögg för en stund sen. Då hör jag ett väldigt stojande från köket och Mattias härjar om att mikron  blixtrar och har sig. Går ut för att hjälpa stackarn med den vilda mikron och då han öppnar luckan visar det sig att han ställt in glaset tomt. Glaset fylldes på och problemet var löst. Men visst är det lätt att skylla ifrån sig på mikron.

Nu blir det "en plats i solen", har fått Mattias att anamma detta trevliga program, nyss var det roomservice. Är mycket nöjd med vad som visas på tvn i det här hushållet!plugghelg

Usch vilken ångesthelg. Innan imorn kväll ska det skrivas på b-uppsatsen som ska in på onsdag, en hemtenta borde helst vara klar (i nån form utav ekonomikurs som jag tydligen läser) men främst en gruppuppgift i samma konstiga ekonomiämne. Det tråkiga: jag fattar ingenting.
Jag sitter och tittar på regeringes ekonomiska proposition och den skulle lika gärna kunna vara skriven på grekiska. Det står still i huvudet och jag börjar riva mitt hår. Det blir inte bättre när Mattias säger att det verkar komplicerat. Inte för att han är nån ekonomisk gud, men jag är så avundsjuk på honom som inte pluggar. Idag skulle jag nästan hellre vilja va en slaktare. Skära upp lite kossor och de enda ekonomiska tankar i huvudet skulle vara om alla feta cash som rullar inte (snart iallafall). Inte tänka på hur många små resp stora företag som finns i Sverige. Är det nåt jag inte bryr mig om så är det det.

Snart ska pojkarna iväg på bio och jag ska äta middag med mamma. Om två timmar ska iallafall nåt av det jag håller på med vara klart.

Jag vill inte!
På nyår var jag gladare. Mattias står säkert och funderar på kossor...