semle-cravings....

när man har vaknat på fel sida blir den minsta sak uppförstorat i helt galna propotioner. Mitt humör är som hos den mest hormonstinna tonåringen. Tänk er då semmeldagen utan semlor, jag håller på att gå i taket. Längtar bara till den här jävla skitdagen är slut. Är inte så säker på att morgondagen blir bättre dock, ska till tandläkaren, något som jag skjutit upp i 4 år...
I used to be Långben?

Prova lite gamla brallor från amerikatiden häromdan, tänkte se om det var några gamla paltor som går att använda igen. Vad jag häpnades över var hur fruktansvärt långa alla var. Har jag krympt de senaste 3 åren eller ville jag slippa använda skor? Nästan så det skulle gå att knåpa ihop dom till spartbyxor. Inget att hämta där med andra ord, en trevlig upptäckt jag dock gjorde var att jag gått ner en jeansstorlek eller två. Träningen börjar ge resultat!

 
picnic eller tenta?

Sådärja, finally första tentan för terminen avklarad. Vet faktiskt inte alls hur det gick, det här känns mer som ett ämne man kan blajja runt om och ändå få rätt. Som motsats till ssk då.
Vad jag fortfarande förundras över hur mycket ätbart alla tar med sig till tentor. Folk dukar vekligen upp små picnicbord. Tror inte så många åt dock, dom jag såg som gick innan mig hade med sig all mat ut. Jag hade en vattenflarra och det överlevde jag faktiskt på dom låååånga 2,5 timmarna jag satt där. Jag undrar hur dessa människor skulle klara sig på en öde ö utan mat, om det inte ens kan skriva en tenta. Jaja, det mysteriet lär aldrig bli löst.
Ikväll skag jag ut och äta och drinka. Det är jag minsann värd!ny karriär?

Är man inte lite lite för blek om man får tipset att sommarjobba som lysrör. Fast ändå, rätt slappt jobb att hänga där i taket och bara lysa upptillvaron. Eller så börjar jag med brun utan sol och letar annat jobb...nya tag?

Jaha, då upplever jag min i princip första kväll som kvällsledig människa på ett år. Iallafall när det gäller veckodagar då jag är i Sverige. En rätt underlig känsla, men inte så stressande som jag hade trott. Har på allvar tror att jag skulle få panik över att vara ledig så mycket (hm..en dag än så länge...)
Var i skolan några timmar, sen hade jag tänkt gå till gymmet och springa lite. Efter min lilla måltid somnade jag dock. Nu är jag vaken, men inget sug på att motionera.
Måste sätta mig och plugga ordentligt i veckan, snart är det tentadags. Önskar vi gick i skolan lite oftare, men självdisciplin är inte den bästa i världen.
Annars är det bra, känns på ett sätt skönt att vara kvitt fabriken. Hade avslutningsfika i torsdag, var mysigt och vi som slutade fick lite bubbel-alkohol av en som ska jobba kvar. Mycket trevligt, jag och Kahlua avlägsnade oss dock innan det blev för sentimentalt. Det blir nog lite märkligt nu bara att inte träffa alla de tokiga fabriks-kollegor man är van att se varje dag. Men så är livet, bara att gå vidare.
Nu ska jag tillägna resten av kvällen åt min soffa.Tack Fian för en fin helg!