in new york

sa nu ar vi antligen framme i new york. kom fram 6 pa morgonen svensk tid i hotellet. hade inte sovit pa hela resan sa jag var ratt slut.
resan gick sadar. bussen dit var lugnt, det blev lite kandisspotting pa vagen till arlanda. s[g kristian luuk, carina berg och mans herngren.
flyget till amsterdam blev forsentat med en timme sa vi fick springa som 2 javla idioter for att hinna nasta plan. nar vi val kommer pa planet visar det sig att vi vantar pa ett annat plan ocksa och fick darfor vanta en halvtimme till. planet over till NY gick bra iaf, hade massa roliga filmer att titta pa plus att vi satt vid nodutgangarna sa vi hade massa benutrymme. fick en massa mat och en hel del vin.
nar vi val kom till jfk hade planet framfor oss pa taxin gatt sonder sa vi satt en timme och vanta pa att fa komma till var gate. tullen gick daremot bra, knappt nan ko. vaskhamtningen gick ocksa smidigt.
tankte va smarta och ta taget till vart hotel. bad idea. brooklyn en fredag natt och det skriker turist. ingen bra kombination. vi overlevde iaf men hoppade snabbt som fan in en taxi nar vi kom upp ur tunnelbanan. taxichaufforen sa att vi var stupid stupid girls och hoppades att vi lart oss en laxa och inte gora sa igen. om vi har.
hostelet ar ratt frasct, har fatt kaffe och mackor nu till frulle. duschen ar ratt frasht och det kanns ganska sakert. det blir nog bra det har.
nu ska vi bege oss ut och gora storstan.
puss pa er alla



Kommentarer
sarah

härligt att ni kommit fram och har det bra, shoppa inte ihjäl dig nu gumman, puss

2008-06-14 @ 19:19:04 | http://powertrip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback