Döda kor

Idag har vi allt varit aktiva! Först kom Anna på besök och fikade. Alltid lika trevligt med besök och alltid trevligt att få visa upp vår lilla fröken!
Sen var vi till Mattias jobb för att köpa lite kött (blev mycket kött). Passade på att titta in lite på slakten också. Trodde att det skulle vara hemskt att se, men det var faktiskt ganska intressant. Lite smått makabert, men jag är nog inte så himla äckelmagad trots allt. Isabelle sov sig igenom det hela, skönt att vi inte gav henne ett trauma såhär tidigt i livet.
Efter slaktupplevelsen behövde jag lite shopping. Mattias är lite mer shoppingmedgörlig nu när Isabelle är med, då kan han titta på henne och har därmed längre tålamod, perfekt! Tyvärr blev det inte så mycket shopping, hittade bara en t-shirt.
Slutligen tog vi en promenad till ica för att hämta ett paket och handla lite mat. Passade på att ta lite kort, blev en hel del fina!
Idag har lilla fröken haft på sig en shorts och linne från Lundmyr. Tror det är Fia som köpt det till Milton och som vi sen fått ärva. Det tackar vi för! Har fått så himla mycket fina grejer; kläder, gosedjur och filtar. Vi är mycket glada och tacksamma!
Nu ska vi plöja igenom nån film här innan flickebarnet vaknar!

Kommentarer
Cattis

Vilka fina bilder, du ser väldigt lycklig ut :)

2011-07-08 @ 09:59:49 | http://cattise.blogg.se/
Ava Estelle

Jag gör en dubbelslängpuss till Isabelle så hon blir glad när jag kommer till henne. Isabelle är så så söt. Får vi komma och hälsa på snart? Dubbelpuss och en liten liten bamsekram

2011-07-09 @ 17:20:24 | http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback