Morgonpigg

Det blev en tidig morgon idag, Isabelle vaknade redan kl 6 och ville inte somna om. Vi har blivit så bortskämda med sovmorgon till runt 8.
Just nu kravlar hon runt på golvet nedanför soffan. Hon är så duktig på att ta sig fram även om hon inte kryper än. Igår satte hon sig däremot upp igen och satt själv ett bra tag.
Igår hade vi Sarah och Milton på besök på morgonen. Efter det blev det lunch på IKEA med Suzanne och sen storhandling på Maxi.
På kvällen åt vi hemmagjort pizza och kollade på Body of lies som gick på TV. Den såg jag och Mattias på bio på en av våra dejter för lite drygt 3 år sen. Kommer inte ihåg så mycket av filmen, var nog för nervös av dejten!

Nu ska vi vänta upp Mattias som fortfarande sover den lyckosten. Idag blir det nog en tripp till Kolmården som hade nån 13dagjul grej. Sen måste vi ju ta ner alla julgrejer, "trettondag knut ska julen ut", är det inte så?
Hoppas ni får en fin dag!Kommentarer
M

Tjugo dagar efter jul har Knut namnsdag och då ska julen dansas ut. Så det är inte trettondag Knut som gäller utan tjugonde Knut.

2012-01-07 @ 14:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback