En vanlig lördag

Med inspiration från min kära granne Annette, valde jag igår att dokumentera en vanlig dag i vårat liv i bilder. Tanken var att det skulle bli en bild i i timmen, men jag glömde bort mitt lilla projekt så det blev mest lite sporadiska bilder.
 
 
07.47, Eftersom vår amerikanska Sarah var på besök och sov i vardagsrummet blev vi borttvingade från tv-soffan och fick läsa bok istället. Mycket bättre start på morgonen!


08.02. Frukost, det ser lugnt och mysigt ut men sekunden efter denna bild togs kastades både mackor och haklapp iväg. Den lilla håruppsättningen fick ryka i samband med detta.


10.03, Traditionsenlig morgonfika på Waynes. Här samlas mammorna medans papporna får sovmorgon (iallafall Isabelles pappa). Bilden symobliserar kaoset som brukar uppstå. Kan påstå att mitt barn är mer vilt än tamt.


11.27, Promenad hem efter lite shopping. Här är det viktigt att hon inte somnar, då är det omöjligt att få i henne mat och sen sova ordentlig middag.


11.47, Gos med pappa som hon inte har träffat på hela dagen!


12.49 Sover middag. Ofast i två timmar mellan 12 och 14.


13.43, Vaken med nyladdad energi. Pappa fotograferar här då modern har egentid på Ica Maxi.


14.37, Faster Suzanne på besök. Eller "Sann" som Isabelle vill kalla henne. Läser lite bok och myser!


15.58, Gosar med pappa och Bingbong.Tåligare katt finns inte och även om hans blick skriker efter frihet låter han henne oftast hållas med sin kärleksfulla men våldsamma behandling.


18.01, Grannarna över på middag.Lasagne stod på meny och alla åt med god aptit.

18.59, Finner egentligen inga ord för denna bild. Barnen är redo för att sova men spårar ut lite i varandras sällskap. Isabelle domderar med sina redskap och solbrillor. Emmett finner det hela mycket roligt.
 
 
Kvällen avslutades framför Melodifestivalen och min röst avgjorde hela tävlingen. Skickade ett litet sms och nu råkade det bli så att min favvo som vann. En härligt trevlig kväll hade vi iallafall som slutade sent (allt efter 12 är sen för småbarnsföräldrar). Det var turligt nog min tur att få sovmorgon så det var helt ok!
 
Idag skiner solen och när Isabelle vaknar blir det iväg till nån lekpark. Ikväll hoppas jag på att få träna Grit. Står som reserv fortfarande, men det brukar lösa sig. Annars får det bli det imorn och en extra dag vila idag. 
Nästa vecka jobbar jag dag, vilket är skönt för dygnsrytmen men innebär mer dagis för Isabelle. För- och nackdelar med allt antar jag.
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback